29 Haziran 2016 Çarşamba

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA PATLAMA



Atatürk Havalimanı’nda canlı bomba saldırısı oldu. 3 canlı bomba olduğu açıklandı. Canlı bombalar önce kaleşnikofla etrafı tarayıp sonra kendilerini patlattılar. Şimdiye kadar açıklanan ölü sayısı 41, yaralı sayısı ise 239 kişi. İnşallah daha fazla ölü sayısı artmaz. Lanet olsun bu teröre. Lanet olsun insan canı alanlara. Söylenecek söz bulamıyorum. Lanet okumaktan başka. Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralılara da acil şifalar olsun.

28 Haziran 2016 Salı

27 HAZİRAN 2016 SURVİVOR



Survivor 27 Haziran Pazartesi günü akşamı SMS oylama sonuçları açıklandı. Survivor çeyrek final oylamasında birinci olan isim Damla CAN oldu. Semih, Nagihan ve Damla çeyrek final için SMS oylamasına çıktılar. SMS oylamasında önce Nagihan elendi. Daha sonra SMS oylamasına 40 dakika daha devam edildi. 40 dakikanın sonunda sonuçlar açıklandı ve Semih ÖZTÜRK elendi. Şimdi Damla CAN yarı finalde Avatar ATAKAN’ın rakibi oldu. Yarı final 28 Haziran Salı günü tv8 ekranında canlı yayınlanacak. Evet, şimdi bugün yarı final seyretme zamanı. İyi seyirler…

24 Haziran 2016 Cuma

TAKI VE KADINLAR









Kadınların yaratılışında var, takıp takıştırmak. Yıllardır var olan kadınların takı merakı, günümüzde de son hızla devam etmekte. Kadınların tamamlayıcı unsurudur takı takmak. Yüzük, kolye, küpe, bileklik ve birçok aksesuar çeşitleri. Kadınlar taktıkları takılarla kendi tarzlarını yansıtırlar. Kimi büyük kolyelerden, kimi küçük küpelerden, kimi incecik bilekliklerden, kimi de rengarenk yüzüklerden hoşlanır. Kadınların, ışıltısını ve güzelliğini yansıtır takılar. Göz kamaştırmak her kadının hakkıdır. Takılarla kadınlar, hem kıyafetlerini tamamlar hem de tarzlarını ortaya koyar. Kullanılan takılar, kadının ışığını ve kalitesini yansıtır. Türkiye’de de oldukça fazla ve çeşitli takılar var. Her kadının alabileceği uygunlukta ve çeşitte takılar. Haydi, kadınlar takılar bizi bekler, şimdi takı alma zamanı.